• In prijs verlaagd

Big Max Classic Quick Fix parapluhouder voor golftrolley

UMB-H QF-S16-01

BIG MAX Quick Fix Classic Parapluhouder is een "must have" voor alle BIG MAX Trolleys. Eenvoudig en veilig te bevestigen in de Quick Fix-basis op uw golftrolley, houdt de parapluhouder uw paraplu veilig op zijn plaats. Dit beschermt je tas en je clubs tegen regen en zon, waardoor het gemakkelijker wordt om in ongunstige omstandigheden te golfen en je je op het spel kunt concentreren (in plaats van op vliegende paraplu's)

€27,95
€25,16 10% korting
Incl. BTW
Aantal

 

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50

Omschrijving

Big Max Classic Quick Fix parapluhouder voor golftrolley

BIG MAX Quick Fix Classic Parapluhouder is een "must have" voor alle BIG MAX Trolleys. Eenvoudig en veilig te bevestigen in de Quick Fix-basis op uw golftrolley, houdt de parapluhouder uw paraplu veilig op zijn plaats. Dit beschermt je tas en je clubs tegen regen en zon, waardoor het gemakkelijker wordt om in ongunstige omstandigheden te golfen en je je op het spel kunt concentreren (in plaats van op vliegende paraplu's)

Productdetails
UMB-H QF-S16-01

Datasheet

Productgroep
Parapluhouder
Model
Quick Fix Classic
Merk
Big Max
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Referentie: GPS HOLD MAX-S16-01

Merk: Big Max

Big Max GPS-Smartphone houder voor golftrolley

(0)

De Big Max Quick Fix GPSen Smartphone houder is geschikt voor alle soorten smartphones en GPS apparaten. Dankzij het Quick Fix technologie is deze houder snel te bevestigen op alle Big Max golftrolleys welke voorzien zijn van het Quick Fix bevestigingspunt

Prijs €25,16 Normale prijs €27,95
Meer
Op voorraad
chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook