Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S42 (zwart)

010-02572-00

De Approach S42 GPS golfhorloge is de opvolger van de S42 met haar kleurenaanraakscherm ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan. Het toont de afstand tot het begin, midden en einde van de green en tot hindernissen, en registreert automatisch de locatie en afstand van elke gedetecteerde slag

€299,99
Incl. BTW
Aantal

 
 
 
 

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50

Omschrijving

Garmin Golf-GPS Horloge Approach S40 (zwart)

De Approach S42 GPS-golfsmartwatch met kleurenaanraakscherm ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan. Het toont de afstand tot het begin, midden en einde van de green en tot hindernissen, en registreert automatisch de locatie en afstand van elke gedetecteerde slag. U kunt ook de pin handmatig positioneren voor nauwkeurige approachslagen. Voor meer automatische trackingmogelijkheden en een volledig overzicht van uw spel, kunt u het horloge koppelen met de optionele Approach CT10 clubtrackingsensoren. Gebruik de app samen met de Garmin Golf™ app voor live scores, automatische scorekaartuploads en de mogelijkheid om al uw statistieken in real-time te bekijken tijdens het spel en na uw ronde op uw compatibele smartphone. Dankzij de extra smartwatch-functies kunt u hem de hele dag dragen en uw activiteiten tracken2.

De voordelen van de Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S42:

 • KLEURENTOUCHSCREEN
  Het grote, goed leesbare 1,2″ kleurentouchscreen met metalen rand is stijlvol en licht.
 • BANDJES MET SNELSLUITING
  Als je op iedere baan een andere watchband wilt dragen, is dat geen probleem. Kies uit de verwisselbare banden met snelsluiting.
 • OOK BUITEN DE BAAN
  Of je na een rondje in het clubhuis zit, of de stad in wilt, de Approach S42 is ideaal voor dagelijks gebruik.
 • 42.000 VOORGELADEN BANEN
  Je watch is voorzien van meer dan 42.000 vooraf geïnstalleerde CourseView kaarten van golfbanen over de hele wereld. Download updates voor de baan waarop je het meest speelt.
 • HOUD JE SPEL EN SCORES BIJ
  AutoShot gametracking houdt automatisch 1 slagafstanden bij. Koppel deze aan optionele Approach® CT10 clubttrackingsensoren (afzonderlijk verkrijgbaar) voor meer trackingmogelijkheden.
 • GREEN-WEERGAVE
  De functie Green View geeft de echte vorm van elke green weer, waar jij je ook op de baan bevindt. Je kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat.
 • GA GROEN
  Je kunt snel de afstanden van voor-, midden- en achterzijde van de green weergeven, zodat je beschikt over alle benodigde gegevens om de perfecte slag te slaan.
 • SMARTPHONE MELDINGEN
  Ontvang e-mails, berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.
 • MEER STATISTIEKEN
  Koppel deze aan de Garmin Golf™ app2 voor een analyse van strokes gained, om deel te nemen aan klassementen en toernooien en om meer gegevens over je spel te verzamelen.
 • BLIJF FIT
  Profiteer van de ingebouwde sport-apps en functies voor het bijhouden van activiteiten3, waaronder de bewegingsbalk, trilwaarschuwingen, calorieën, stappen en slaap.
 • BATTERIJ
 • Interne oplaadbare batterij met een levensduur van 10 dagen in smartwatch-modus; 15 uur in GPS-modus.

Productdetails
010-02572-00

Datasheet

Productgroep
GPS
Model
Approach S42
Kleur
Zwart
Doelgroep
Uni
Gewicht
43g
Afmetingen (gevouwen)
43,4 x 43,4 x 11,7 mm
Merk
Garmin
Overig
Diameter van 1,2 inch, schermresolutie 240 x 240 pixels, In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook