MOVLCD golf laser afstandmeter met LCD - range finder

MOVLCD

Indien u op zoek bent naar een hoogwaardige en nauwkeurige afstandsmeter voor een geweldige prijs, dan is de MOVLCD iets voor u. Deze laser afstandmeter is licht, betaalbaar en supercompact. Hoogwaardige optica en eenvoudige functionaliteiten zorgen voor een snellere bediening en minder afleiding tijdens het spelen. Bereik van 600 meter in de algemene modus. Nauwkeurig tot +/- 1 yard met 6x vergroting. Bevat ook kruisdraad- / vlagvergrendelingsweergaven, scanmodus en indicator voor bijna lege batterij. Strak, praktisch en ook nog eens waterafstotend. Het LCD-scherm biedt een groot scherm voor een optimale kijkervaring en is ook gewoon cool om aan uw golfvrienden te laten zien

€159,95
Incl. BTW
Aantal

 

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50

Omschrijving

MOVLCD golf laser afstandmeter met LCD - range finder

Indien u op zoek bent naar een hoogwaardige en nauwkeurige afstandsmeter voor een geweldige prijs, dan is de MOVLCD iets voor u. Deze laser afstandmeter is licht, betaalbaar en supercompact. Hoogwaardige optica en eenvoudige functionaliteiten zorgen voor een snellere bediening en minder afleiding tijdens het spelen. Bereik van 600 meter in de algemene modus. Nauwkeurig tot +/- 1 yard met 6x vergroting. Bevat ook kruisdraad- / vlagvergrendelingsweergaven, scanmodus en indicator voor bijna lege batterij. Strak, praktisch en ook nog eens waterafstotend. Het LCD-scherm biedt een groot scherm voor een optimale kijkervaring en is ook gewoon cool om aan uw golfvrienden te laten zien.

Productdetails
MOVLCD

Datasheet

Productgroep
Range finder
Model
MOVLCD
Waterdicht
Waterafstotend
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Referentie: ZDTE0000

Merk: Masters

Masters Jumbo Pyramid Winter tees (3 stuks)

(0)

Tijdens vorst in de grond is deze tee de perfecte oplossing als alternatief van een reguliere tee. U hoeft de tee niet in de grond te steken, maar op plaatst de tee eenvoudig op de grond. Elke kleur staat voor een andere maat, waardoor u altijd uw bal naar uw wens kunt plaatsen.

Prijs €3,49
Meer
Op voorraad
chat Commentaar (1)
Kwaliteit

Volg ons op Facebook