Categorieën

Dit product is in prijs verlaagd! Silverline Putting Mat Deluxe Putmat (verstelbaar) Silverline Golf Golf oefenmateriaal

Silverline Putting Mat Deluxe Putmat (verstelbaar)

Nieuw product

Iedere golfer weet dat de meeste kans voor het verbeteren van uw golfscore op de green liggen. Daarom is uw putvaardigheid belangrijk om uw handicap naar een hoger niveau te tillen. Met deze verstelbare putmat heeft u alles in huis om uw putvaardigheid te verbeteren.

Meer details

Direct leverbaar

€ 63,95 incl. BTW

-€ 6,00

€ 69,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Silverline Putting Mat Deluxe Putmat Verstelbaar

  Deze Puttingmat DeLuxe van Silverline heeft een verstelbare hole en helling om uw oefening voor het putten te verzwaren. Zowel de plaats van de hole als ook de hellingshoek waaronder de hole bereikt kan worden, de break, is aan te passen. Met een simpele druk op de putting mat baan kunt u de helling zowel naar links als rechts veranderen. Op deze Silverline deluxe putmat wordt de golfbal automatisch geretourneerd richting de speler of u nu wel of niet heeft uitgeholed. De putting mat is van hoge kwaliteit en is vergelijkbaar met een goed lopende droge green. De mat, met een lengte van 225 centimeter en 30 centimeter breed, is uitgevoerd in degelijk en duurzaam polyester en zorgt voor een uitstekende rol van de bal. Elders goedkoper gezien? Neem contact met ons op via nummer 073 623 0 888!

 • Merk Silverline
  Productgroep Putten
  Kleur Groen
  Materiaal Kunststof
  Doelgroep Uni
  Beschikbare maten 225 centimeter (lengte) x 30 centimeter (breed)
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...