Categorieën

Dit product is in prijs verlaagd! Silverline S1 digital golfswing analyser

Silverline S1 digital golfswing analyser

16001

Nieuw product

De Silverline Digital Swing Guider S1 helpt u uw golfslag te verbeteren zonder dat u daarvoor naar de driving-range hoeft. Een analyse van onder andere afstand, hoogte, snelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing en die verder te ontwikkelen.

Meer details

Levering in 3 tot 5 dagen

€ 122,95 incl. BTW

-€ 17,00

€ 139,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Silverline S1 digital golf swing guider S1

  Een microprocessor in deze Digital Golfswing Guider S1 zorgt voor een nauwkeurige swinganalyse. Geschikt voor links- als rechtshandige golfspelers.

  Het LCD display geeft veel informatie over de geslagen bal zodat u de volgende slag beter kunt spelen. Een analyse van onder andere de geslagen afstand, hoogte, de balsnelheid en spin helpen u een beter inzicht te krijgen in uw golfswing. Zo geeft de golfswing analyzer de gemiddelde swingsnelheid na 3 slagen. De golfbal kan op verschillende hoogten worden gehangen zodat u zowel u driver, woods en ook ijzerslagen kunt analyseren.

  Een constante en met vertrouwen geslagen bal zorgt uiteraard voor het verbeteren van uw golfspel. Met de Digital Swing Guider kunt u dat overal oefenen. Het apparaat werkt op batterijen dus kan ook gebruikt worden op plaatsen waar geen electriciteit beschikbaar is - in uw tuin bijvoorbeeld.

  Elders goedkoper gezien? Neem contact met ons op via 073 623 0 888.

 • MerkSilverline
  ProductgroepSwing
  ModelS1
  KleurZwart
  MateriaalKunststof
  DoelgroepUni
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...