Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

Golfbalhengels & Golfbalrapers

Met de golfbalretriever, beter bekend als de golfhengel, haalt u eenvoudig uw golfbal uit het water. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen is deze hengel de oplossing. Bij Golf123 zijn de golfbalengels te koop in verschillende varianten. Zo hebben wij de klassieke aluminium ball retrievers in verschillende lengtes, maar ook de compactere telescopische balhengels van de merken iGotcha, en de zeer lichte variant namelijk Tilia golfbalhengel. De Callaway hengel is ook een comtact variant met een zeer uniek systeem. 

De Ball-pickups oftewel de golfbalrapers zijn handige tools waardoor u nooit meer hoeft te bukken om uw golfbal uit de hole te halen. De golfbalrapers worden over het algemeen aan uw puttergrip bevestigd. Er zijn 2 verschillende varianten, namelijk een klassieke variant met een soort "zuignap" constructie en een innovatieve variant die je door middel van 3 schroefjes aan je puttergrip kunt bevestigen. 

Heeft u vragen en/of hulp nodig bij het kiezen van de juiste golf accessoires? Neem dan contact op met de klantenservice van onze golfwinkel op nummer 073 623 0 888 en één van onze golfspecialisten beantwoord graag al uw golfvragen!

Golfbalhengels & Golfbalrapers 

Er zijn 14 producten.
Bekijk 1 - 14 van 14 artikelen