Categorieën

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Kleur
  Doelgroep
  Wiel hoezen

  Golf123.nl heeft een compleet assortiment met golf wheel covers. Alle wheelcovers in ons assortiment zijn stevig en duurzaam. De meeste trolley wielhoezen zijn met één beweging over het wiel van uw golftrolley te plaatsen. Het grootste voordeel van een trolley wielhoes is dat alles  daarna een stuk schoner blijft. Hoewel op de meeste golfbanen wel de mogelijkheid bestaat om uw golftrolley, na het rondje golf, even af te spuiten of blazen, komt het er vaak toch niet van. Wilt u toch uw auto schoon houden dan zijn de Silverline wielhoezen bijvoorbeeld echt een uitkomst. De hoezen zijn snel over de trolley wielen te plaatsen zodat vuil, zand en modder wordt afgeschermd van de omgeving. Een elastische band in de wielhoes zorgt vaak voor een goede afsluiting.


  Heeft u een vraag over ons assortiment golf wielhoezen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze golfspecialisten op nummer 073 623 0 888 of bezoek onze golfshop in DenBosch.

  Wiel hoezen 

  Er zijn 4 producten.
  • BagBoy Wielhoes voor de Quad Plus (ook wel Quad Dirtbag genaamd). Hiermee voorkomt u dat aanwezig vuil op de trolley ook in uw kofferbak of garage terecht komt.

   € 29,95
   0 Beoordeling(en)
   op voorraad
  • Een transport tas speciaal voor de Big Max golftrolley. Hiermee voorkomt u dat uw trolley beschadigt, en houdt uw auto schoon. 

   € 29,95
   0 Beoordeling(en)
   Direct leverbaar
  • € 11,95 € 12,95 Levering binnen 3 tot 5 dagen

   De Clicgear wielhoes is gemaakt van polyester met elastische sluiting om makkelijk over de gevouwen wielen te passen. Het is geweldig voor off-season opslag, of houdt de kofferbak schoon tijdens vervoer.

   € 11,95 € 12,95
   0 Beoordeling(en)
   Dit product is in prijs verlaagd!
   Levering binnen 3 tot 5 dagen
  • € 7,95 € 10,95 Levering binnen 3 tot 5 dagen

   De Silverline wheelcovers zijn stevig en duurzaam. Geheel in zwart uitgevoerd en met één beweging over het wiel van uw golftrolley te plaatsen. Alles blijft daarna schoner.

   € 7,95 € 10,95
   0 Beoordeling(en)
   Dit product is in prijs verlaagd!
   Levering binnen 3 tot 5 dagen
  Bekijk 1 - 4 van 4 artikelen