Categorieën

MERKEN

Golf123.nl heeft voordelige golftrolleys in diverse soorten, direct uit voorraad leverbaar. Zo heb je 2-wiel golftrolleys, een 3-wiel golftrolleys en 4-wiel golftrolleys. Maar ook kun je trolleys onderverdelen in de zogenaamde push-trolleys. Dit zijn trolleys die je zelf met de hand dient voort te duwen of trekken, maar heb je ook elektrische golftrolleys die zich bijna automatisch voortbewegen voor nog meer ontspanning. Golf123.nl beschikt over een groot assortiment aan golftrolleys, zowel push als pull golf trolleys van merken als Clicgear, Big Max, BagBoy, SkyMax, Legend en Silverline, evenals elektrisch gedreven trolleys van de merken Motocaddy, Powakaddy en Jucad. Wij hebben voor iedere golfer een geschikte trolley. Dat golftrolleys niet duur hoeven zijn, bewijzen onze vaste lage prijzen.


Heeft u een vraag over ons aanbod golf trolleys in onze golferswebshop? Neem dan contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888 en wij hebben u graag bij het kiezen van de juiste golf trolley!

MERKEN 

Er zijn 61 producten.

Subcategoriën

 • Silverline golftrolleys

  Silverline Golf is gevestigd in  Duitsland.  Silverline Golf is in 1986 gestart met de ontwikkeling en verkoop van golfartikelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het brede assortiment en de lage prijzen maken dat Silverline golfartikelen bij een groot aantal golfers geliefd is. Van complete golfsets tot golfballen en van golftrolley tot leuke golfcadeautjes. Met een aanbod van ruim 1500 artikelen heeft Silverline Golf voor iedere golfer wat te bieden. Silverline Golf heeft 2 geregistreerde merken voor golftassen geïntroduceerd. Onder de naam Lanig Golf en Caspita Golf worden exclusieve golftassen ontwikkeld en geproduceerd. Wij hebben ook een assortiment met Silver-line golftrolleys voor u geselecteerd. De Silver line golftrolleys zijn scherp geprijsd en worden altijd tegen de beste prijs aanboden op onze golferswebshop Golf123.nl


  Zoekt u een speciek model Silverline trolley of heeft u een vraag over onze collectie Silver-line golftrolleys? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Golf123.nl is al jaren officieel dealer van Silverline golfmaterialen.

 • Big Max golftrolleys

  Big Max golftrolleys zijn al vele jaren een begrip in de golfsport. Big Max is immers het oudste golf trolley merk en ook het meest innovatieve merk. De BigMax Blade IP is een zeer bekende 3 wiel golfkar die al jaren tot één van de meest verkochte golfkarren behoort. Big Max heeft voornamelijk golf trolleys die u makkelijk kunt meenemen en nagenoeg in iedere auto passen. De Bigmax golf trolleys staan bekend om de kwaliteit en de lange levensduur. Golf123.nl is daarom trots leverancier van Big-Max golftrolleys en heeft altijd voordelige Big Max trolley aanbiedingen op de website.


  Zoekt u een specifieke Big Max trolley of wilt u meer informatie over één van onze Big Max trolley modellen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 088. Eén van onze trolley specialisten zal direct met u meekijken om de juiste Big Max golfkar voor u te selecteren!

 • Powakaddy trolleys

  Wij kunnen diverse Powakaddy elektrische golftrolleys leveren. Ook voor uw vervangende Powakaddy golftrolley accu bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrische golftrolley kopen doe je bij Golf123.nl. Profiteer van onze scherpe prijzen Powakaddy electrische golftrolleys . Golf123.nl is de online golftrolley winkel van Nederland.


  Heeft u een vraag over onze Powa-kaddy elektrische golftrolleys of wilt u meer informatie over onze elektrische trolleys van Powakaddy? Aarzel dan niet om contact op te nemen op nummer 073 623 088.

 • Motocaddy golftrolleys

  Motocaddy werd 10 jaar geleden opgericht met het doel om de allerbeste elektrische golftrolleys ter wereld te bouwen met betrekking tot kwaliteit, stijl, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De afgelopen 10 jaar heeft men een solide basis opgebouwd wat betreft klant-onderzoek en met de omvang van de investeringen in product ontwikkeling. Men heeft er ook voor gezorgd dat Lithium golf trolley accu’s als de meest effectieve en kosten efficiënte oplossing voor elektrische trolleys wordt gezien, tevens heeft Motocaddy de keuze aan duw trolleys vergroot met bijbehorende golftassen en accessoires. Gebaseerd op dit stevige fundament heeft Motocaddy hard gewerkt om een winnende productlijn van elektrische en duw trolleys te maken. De Motocaddy elektrische golftrolleys van dit seizoen zijn de meest uitgebreide tot nu toe. Dus, bent u op zoek naar een golf trolley, golf tas of accessoires, van een Motocaddy? Golf123.nl is dé golferswebshop met Motocaddy elektrische trolleys!


  Wilt u meer informatie over Motocaddy golftrolleys? Aarzel dan niet om onze klantenservice te benaderen op nummer 073 623 0 888 en wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Motocaddy elektrische golf trolley.

 • Alles bekijken

  Clicgear is een van de topmerken golftrolleys; je ziet Clicgear golftrolleys veel op de Nederlandse golfbanen. Het merk staat garant voor zeer hoge kwaliteit. Een ander voordeel is dat voor Clicgear zeer veel accessoires te koop zijn. Stewart Golf Golftrolleys is iets minder bekend maar het behoort ook tot de top A-merken. De Stewart Golf golftrolleys doen niet onder voor die van Clicgear. Fastfold en Legend zijn een en dezelfde. Het merk levert meerdere modellen binnen zowel de 2-wiels golftrolleys als de 3-wiels golftrolleys. De kwaliteit van deze golftrolleys is goed, en je betaalt niet voor het merk. Sommige Fastfold en Legend golftrolleys komen uit dezelfde fabriek als bekende A-merken en vaak delen zij hetzelfde design. Een Fastfold of Legend golftrolley is een goede keuze als je wel de kwaliteitsvoordelen van een A-merk zoekt, maar niet het logotje, en de prijs die je daarvoor betaalt. Tot slot hebben wij ook nog topmerken als SkyMax, Silverline, BagBoy, Motocaddy en Powakaddy golftrolleys.


  Zoekt u een specifiek merk golftrolley of wilt u meer informatie over onze golftrolleys? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 088. Golf123.nl is de online golftrolley winkel van Nederland.

Bekijk 1 - 61 van 61 artikelen