Categorieën

Garmin Golf-GPS Approach G10 (zwart)

010-01959-00

Nieuw product

Handige golf gps van Garmin die u aan uw golftas kunt hangen of aan uw riem kunt bevestigen. Ideaal als u geen horloge wilt. Meer dan 40.000 golfbanen vooraf geïnstalleerd.

Meer details

Direct leverbaar

€ 129,95 incl. BTW

-€ 10,00

€ 139,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Garmin Golf-GPS Approach G10 (zwart)

  De G10 is compact, licht en gebruiksvriendelijk en geeft u de mogelijkheid om nauwkeurig de afstand voor een slag te meten vanaf een willekeurige plek op de baan. Voor degenen die ook graag wandelen is er zelfs een ingebouwde kilometerteller die exact de afstand bijhoudt die u hebt afgelegd.

  Of u nu met vrienden speelt op uw plaatselijke baan of afslaat op de golfbaan van uw dromen op uw vakantiebestemming, het Approach G10 golftoestel weet waar u bent en wat de afstand tot de volgende pin is. De zeer gevoelige GPS-ontvanger geeft u de gegevens die u nodig hebt om met vertrouwen af te slaan. Op het scherpe, heldere 1,3-inch scherm ziet u de afstanden tot het begin, einde en midden van de green, evenals afstanden tot hindernissen, doglegs en layups.

  Green View laat u de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als u achter de green staat. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar uw huidige locatie om nauwkeurig uw slag te bepalen.

  De ingebouwde digitale scorekaart met statistieken maakt het gemakkelijk om de cijfers voor elke ronde bij te houden. Als u klaar bent, kunt u uw ronde opslaan of bekijken, of de gegevens via USB en uw computer uploaden naar Garmin Connect™, de online golfcommunity waar u uw spel kunt analyseren.

  Met Approach G10 ontvangt u gratis levenslange baanupdates. Het toestel is direct gebruiksklaar zodra u het uit de verpakking haalt, en bevat meer dan 40.000 vooraf geïnstalleerde banen. Bovendien worden er zo'n 4 keer per jaar nieuwe koersen en updates toegevoegd via de Garmin Express op de website van Garmin. Het beste van alles is dat deze baanupdates gratis zijn - u betaalt geen installatie- of abonnementskosten.

  De Approach G10 is een veelzijdig en robuust golftoestel met een waterbestendigheid tot 10 meter en een krachtige lithium-ionbatterij waarmee u zonder problemen een paar extra holes kunt spelen. U kunt gemakkelijk een heel weekend golfen (maximaal 15 uur in GPS-modus) voordat de batterij moet worden opgeladen.

 • Merk Garmin
  Productgroep GPS
  Model Approach G10
  Kleur Zwart
  Materiaal Kunststof
  Waterdicht Geheel
  Doelgroep Uni
  Gewicht 28,2 gram
  Beschikbare maten 3,78 x 5,06 x 1,71 cm
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...