Categorieën

Dit product is in prijs verlaagd! Garmin Golf-GPS horloge Approach S20 (zwart) 010-03723-01 Garmin GPS & Lasermeters

Garmin Golf-GPS horloge Approach S20 (zwart)

010-03723-01

Nieuw product

De Garmin Approach S20 golfhorloge beschikt over Smart Connect en bluetooth zodat u ook uw mail nog kunt lezen tijdens uw rondje op de golfbaan.

Meer details

Direct leverbaar

€ 214,95 incl. BTW

-€ 10,00

€ 224,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Garmin Golf GPS horloge Approach S20 (zwart) - 010-03723-01

  Garmin Approach® S20 is een slank en lichtgewicht GPS-golfhorloge dat u nuttige informatie biedt over afstanden op meer dan 40.000 vooraf geïnstalleerde banen, inclusief hindernissen, Green View en de nieuwe Garmin AutoShot™ ronde-analyse voor gedetailleerde spelanalyse op Garmin Connect®. U kunt het horloge ook gebruiken als een activity tracker¹ en profiteren van smartphone meldingen² waardoor het perfect past bij uw actieve levensstijl.

  Of u nu ontspannen met vrienden speelt op uw favoriete plaatselijke baan of afslaat op de golfbaan van uw dromen op uw vakantiebestemming, de Approach S20 weet op welke golfbaan u speelt en op welke afstand de volgende green zich bevindt. De zeer gevoelige GPS-ontvanger van het horloge toont u de gegevens die u nodig hebt om met vertrouwen af te slaan. Op het beeldscherm met hoge resolutie ziet u de afstanden tot het begin, einde en midden van de green, evenals hindernissen, doglegs en layups.

  Tijdens uw approach gebruikt de S20 de AutoShot functie om automatisch alle swings te detecteren, de shotafstand te meten en de locaties vast te leggen. Met deze gegevens kunt u vervolgens uw gelopen ronde analyseren via uw Garmin Connect™ account. De AutoShot ronde-analyse op Garmin Connect™ verzamelt automatisch uitgebreide gegevens over uw spel die u kunt gebruiken om uw gemiddelde slagafstanden per club te bekijken en uw spel te verbeteren.

  Uw Approach S20 heeft een krachtige lithium-ionbatterij, waardoor u zonder problemen een paar extra holes kunt spelen. U kunt gemakkelijk een heel weekend golfen (tot 15 uur in GPS-modus) voordat de batterij moet worden opgeladen. Als u het toestel dagelijks als activity tracker gebruikt, gaat de batterij maximaal 8 weken mee.

  Garmin Connect is de online golfcommunity waarop u uw gelopen rondes kunt analyseren. Download automatisch uw ronde en vergelijk deze met uw vorige ronde en houd verbeteringen in uw spel bij voor elke baan die u speelt. De Garmin Connect golfcommunity kan zelfs uw ideale ronde samenstellen op basis van uw beste score voor elke hole, zodat u uw gedroomde resultaat voor elke baan te zien krijgt.

  De Green View functie op uw Approach S20 laat u de ware vorm en lay-out van de green zien. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar uw huidige locatie voor nauwkeurige afstanden naar de hole.

  Ook als uw smartphone veilig zit opgeborgen in uw tas, mist u nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of melding tijdens het golfen. Approach S20 is een smartwatch die fungeert als een draadloos verlengstuk van uw compatibele smartphone met smartphone meldingen, rechtstreeks op uw horloge2. Dankzij Bluetooth technologie kunt u dat dringende e-mailtje of sms-bericht gewoon lezen terwijl u op de fairway staat. Approach S20 biedt ook een fantastische nieuwe manier uw swing te trainen in combinatie met de optionele Garmin TruSwing™ door verbinding te maken met de sensor en u in realtime uw belangrijke swingstatistieken op het horloge te laten zien – u hebt geen smartphone of tablet nodig. Met de S20 en TruSwing™ kunt u swinginformatie zoals face to target, club path en swingsnelheid rechtsreeks bekijken op uw pols.

  Naast alle functies geeft het fraai vormgegeven Approach S20 golfhorloge ook de tijd weer, waardoor u het toestel ook als alledaags horloge kunt dragen. De Approach S20 is duurzaam en waterbestendig tot 5 ATM (50 meter) en beschikt ook over een ingebouwde activity tracker die aanwijzingen geeft om u op weg te helpen naar een gezondere levensstijl. En voor degenen die graag wandelen, beschikt het horloge over een ingebouwde kilometerteller die de afstand bijhoudt die u hebt afgelegd.

  Elders goedkoper gezien? Bel onze klantenservice op nummer 073 623 0 888!

 • Merk Garmin
  Productgroep GPS
  Model Approach S20
  Kleur Zwart
  Materiaal Rubber
  Waterdicht 5 ATM
  Doelgroep Uni
  Gewicht 42.2 g
  Beschikbare maten 37.4 x 47.6 x 11.3 mm
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !