Categorieën

Dit product is in prijs verlaagd! Garmin Golf-GPS horloge Approach X40 (light lime) 010-01513-03 Garmin GPS & Lasermeters

Garmin Golf-GPS horloge Approach X40 (light lime)

010-01513-03

Nieuw product

De Garmin Approach X40 golfhorloge beschikt over zowel een golf GPS systeem als hartslagmeter in één horloge. Zeer uitgebreid golfhorloge van Garmin, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer details

Leverbaar in 3 tot 5 dagen

€ 235,95 incl. BTW

-€ 10,00

€ 245,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Garmin Golf GPS horloge Approach X40 (licht groen) - 0100151303

  U wilt beter leren golfen en stappen ondernemen om uw algehele fitheid en welzijn te verbeteren. U wilt echter niet meerdere toestellen dragen om die doelstellingen te bereiken. Daarom is onze Approach X40 GPS golfband de ideale all-in-one oplossing. Deze golfband, waarop vooraf meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd zijn geïnstalleerd, combineert functionaliteit voor het volgen van uw dagelijkse activiteiten met hartslagmeting aan de pols en smartphone meldingen in de vorm van trilsignalen om op de baan op de hoogte te blijven.

  Met de Elevate polshartslagtechnologie van de golfband wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week uw hartslag aan de pols gemeten. U hebt voor uw trainingen dus geen extra hartslagband meer nodig. Op basis van de hartslag geeft Approach X40 exact aan hoeveel calorieën zijn verbrand en wat het intensiteitsniveau van uw fitnesstrainingen was, zodat uw inspanningen meer resultaat opleveren.

  Alleen met Garmin kunt u een golf-GPS combineren met fitness-tracking dankzij een slanke en platte all-in-one polsband met slimme connectiviteit die even duurzaam en comfortabel als veelzijdig is. De Approach X40 golfband, die waterbestendig is tot 50 meter en inclusief oplaadbare lithium-ionbatterij wordt geleverd, geeft ook de huidige tijd en datum aan. Bovendien heeft de golfband een alarmfunctie zodat u deze elke dag kunt dragen om op de hoogte te blijven van al uw geplande activiteiten.

  De Approach X40 is een toestel dat u overal kunt dragen. Waar u ook afslaat, dit toestel weet waar u zich bevindt en hoe ver u van de volgende pinpositie verwijderd bent. De zeer gevoelige GPS-ontvanger van de band toont u de gegevens die u nodig hebt om met vertrouwen te spelen. Bovendien geeft het haarscherpe aanraakscherm nauwkeurig de afstand aan tot het begin, einde en midden van de green, zelfs wanneer u zich onder een dik bladerdak bevindt.

  AutoShot™ gametracker houdt automatisch shots op de fairway bij en meet de afstanden voor een online analyse via Garmin Connect na afloop van uw ronde.

  De Green View van de Approach X40 laat u de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als u achter de green staat. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar uw huidige locatie om nauwkeurig uw slag te bepalen.

  Ook als uw smartphone veilig zit opgeborgen in uw tas, mist u nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of melding. De Approach X40 van Golf123.nl fungeert als een draadloos verlengstuk van uw compatibele toestel door smartphone meldingen te tonen op de polsband2. Dankzij Bluetooth technologie kunt u dat dringende e-mailtje of sms-bericht gewoon lezen terwijl u op de fairway staat.

  Garmin Connect is de online golf-community waar u uw ervaringen en resultaten kunt delen en vergelijken. Download uw ronde en vergelijk deze met uw vorige ronde en houd verbeteringen in uw spel bij voor elke baan die u speelt. Met de Garmin Connect golf-app kunt u zelfs uw ideale ronde samenstellen op basis van uw beste score voor elke hole, zodat u uw gedroomde ronde van 18 voor die baan kunt lopen.

  Dankzij de ingebouwde digitale scorekaart kunt u met de Approach X40 golfband tijdens elke ronde eenvoudig uw score bijhouden. Wanneer u klaar bent, kunt u uw score opslaan en bekijken of zelfs Garmin Connect™ Mobile gebruiken op uw smartphone om automatisch die geweldige ronde te uploaden en online te delen met uw golfmaatjes.

  Door de gebruiksvriendelijke Garmin TruSwing clubsensor (wordt afzonderlijk verkocht bij Golf123.nl) te combineren met uw Approach X40 golfband en compatibele smartphone of tablet, kunt u toegang krijgen tot real-time 3D-animaties en andere nuttige swinggegevens om te zien welke invloed uw swingbeweging heeft voor de baan van de bal en de shotresultaten. Met de Garmin Connect Mobile golf-app kunt u onmiddellijk uw swingtempo, snelheid, club path-metingen, belangrijke clubhoeken en meer analyseren.

  Met de Approach X40 golfband schaft u een all-in-one oplossing aan. De golfband is direct gebruiksklaar zodra u deze uit de verpakking haalt, en bevat vooraf geïnstalleerde banen. Bovendien worden er steeds nieuwe banen toegevoegd en worden bestaande banen regelmatig bijgewerkt met onze Garmin Express software. Deze baanupdates zijn bovendien gratis en brengen geen installatie- of abonnementskosten met zich mee.

  Elders goedkoper gezien? Bel onze klantenservice op nummer 073 623 0 888!

 • Merk Garmin
  Productgroep GPS
  Model Approach X40
  Kleur Groen
  Materiaal Rubber
  Waterdicht 5 ATM
  Doelgroep Uni
  Gewicht 31 gram
  Beschikbare maten 136-192 mm
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !