Categorieën

Dit product is in prijs verlaagd! Garmin TruSwing Sensor (zwart) 010-01409-00 Garmin GPS & Lasermeters

Garmin TruSwing Sensor (zwart)

010-01409-00

Nieuw product

De TruSwing™ swingsensor biedt u uitgebreide swinggegevens die u vanaf uw pols kunt bekijken met een van de compatibele Approach® horloges en op compatibele Approach handhelds of in de Garmin Connect Mobile app.

Meer details

Direct leverbaar

€ 144,95 incl. BTW

-€ 3,00

€ 147,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
 • Garmin TruSwing Sensor (zwart) - 010-01409-00

  Met de TruSwing™ swingsensor blijft u volledig gefocust op uw training en wordt u niet meer afgeleid. U hebt uw smartphone of tablet namelijk niet meer nodig om gegevens te bekijken. Met TruSwing kunt u in positie blijven en de swinggegevens eenvoudig vanaf uw pols bekijken met een van de compatibel Approach horloges. De TruSwing sensor is het enige hulpmiddel voor swinganalyse dat samenwerkt met Garmin GPS golftoestellen. Bekijk gegevens in een oogopslag op de Approach S4, S5, S6 en S20 horloges en de Approach G7 en G8 handhelds. Hierdoor kunt u de sensor gebruiken tijdens een oefenrondje, zelfs als u uw smartphone niet wilt meenemen.

  TruSwing kan ook worden gekoppeld met het Approach S6 golfhorloge voor extra gegevens over de baan. Als u Approach S6 in combinatie met TruSwing gebruikt, worden er extra gegevens over de baan vastgelegd en weergegeven in de 3D-animatie (beschikbaar op Garmin Connect Mobile) waarin u kunt zien hoe uw pols door de lucht beweegt gedurende de swing, ten opzichte van het club path.

  U zult zien hoe deze gegevens uw prestaties verbeteren wanneer u deelneemt aan de Garmin Connect online golfcommunity. Hier kunt u resultaten uploaden en analyseren en ze vervolgens vergelijken met een andere oefensessie. U kunt ook de Garmin Connect™ Mobile app gebruiken met uw compatibele smartphone om uw gegevens meteen te delen en te bespreken met uw trainer of andere vrienden en adviseurs.

  De TruSwing sensor maakt realtime 3D-swinganimaties in de app, waaronder een vergelijking tussen twee swings door ze over elkaar te leggen. Via de analyse op Garmin Connect kunt u precies zien wat u moet veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de baan van de bal aanzienlijk verbeteren door de hoeken van de clubface en de baan van de clubhead aan te passen.

  De TruSwing sensor is niet alleen heel handig, maar ook klein, licht en onopvallend (batterijduur 12 uur). U kunt de sensor bevestigen onder de greep van uw club met een simpele, robuuste klem-bevestiging die niet glijdt of draait, zodat u zich volledig kunt concentreren op het spel.

  ¹Compatibel met Approach S4, S5, S6 en S20 horloges en Approach G7 en G8 handhelds.

 • Merk Garmin
  Productgroep GPS
  Model TruSwing
  Kleur Zwart
  Materiaal Kunststof
  Waterdicht Geheel
  Doelgroep Uni
  Gewicht 28 gram
  Beschikbare maten 6.07 x 1.59 x 2.03 cm
 • Reviews (0)
 • Be the first to write your review !

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...