Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

Betalen
U kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met verschillende betaalmethoden.

iDeal
U kunt veilig en vertrouwd met uw eigen bank betalen middels iDeal. iDeal is beschikbaar voor de banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

U zult "Sisow inzake Spaendonck Sport" als begunstigde zien. Dit is correct, Sisow is het bedrijf dat het betalingsverkeer voor ons verzorgt. Spaendonck Sport is het bedrijf waar Golf123.nl onderdeel van is.

Vooruitbetaling per bank
Na het plaatsen van een bestelling middels ''vooruitbetaling per bank'' krijgt u van ons een e-mail met daarin het rekeningnummer en de rekeningnaam waar u het verschuldigde bedrag naartoe over kunt maken evenals het betalingskenmerk dat u dient in te vullen bij het overschrijven zodat uw bestelling door ons verwerkt kan worden. Houdt u er rekening mee dat de levertijd pas ingaat nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u kiest voor een vooruitbetaling loopt u dus het risico dat uw bestelling een kleine vertraging oploopt.

PayPal
Indien u een PayPal account heeft kunt u daar ook mee betalen. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

ING Homepay
Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home'Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank ... in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

VVV Giftcard
We kopen allemaal steeds meer producten online. Daarom wil je makkelijk met je cadeaubon online afrekenen, ook bij Golf123.nl. VVV lanceert een nieuw product, de VVV Giftcard. De VVV Giftcard, is dé online cadeaukaart waarmee je makkelijk online kan shoppen en afrekenen in de golferswebshop van Golf123.nl. Zo kunt u een mooi golf cadeau, gewoon vanaf de laptop, tablet of smartphone. Handig toch om vanuit je luie stoel te shoppen bij Golf123.nl

Bancontant
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontant.

Mastercard

Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw MasterCard is tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Laat u die net gekochte golf mok per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen via Mastercard. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Maestro

Betaal snel, veilig en gemakkelijk grote én kleine bedragen in binnen- en buitenland met uw Maestro betaalpas. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

VisaCard

Met een creditcard van Visa kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Betalen bij afhalen
U kunt uiteraard ook uw bestelling betalen in onze golfwinkel. U kunt in onze winkel enkel per pin of contant uw betaling voldoen. CreditCard betalen zijn in onze winkel niet mogelijk. Pinnen is een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen en heeft de voorkeur in de golfwinkel van Golf123.nl.

Particulier achteraf betalen
U kunt uiteraard ook uw bestelling achteraf betalen bij levering. Uw rembourspakket wordt pas overhandigd als u het door ons opgegeven bedrag (maximaal 500 euro) heeft betaald aan de chauffeur. Zendingen met een rembourswaarde van 500 euro of meer worden bij het dichtstbijzijnde Postkantoor of Pakketpunt afgeleverd. U betaalt in dit geval het remboursbedrag bij het Postkantoor of Pakketpunt in plaats van aan de pakketbezorger. Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Zakelijk achteraf betalen
Nederlandse zakelijke klanten kunnen ook achteraf op factuurbasis betalen. Indien u meer dan 10 producten wilt bestellen kunt u contact met onze klantenservice opnemen voor een offerte en factuur op maat.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief btw. Wij hebben een Nederlands BTW nummer. Zowel Nederlandse als Belgische bedrijven kunnen de betaalde BTW dus zelf bij de belastingdienst terugvorderen.