Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

Clicgear is een in Hong Kong gevestigd bedrijf dat hoogwaardige en innovatieve sport-producten (golftrolleys, golftassen en trolley accessoires) ontwerpt, produceert en distribueert voor actieve mensen. De golftrolleys (of 'golfkarren' zoals sommige mensen ze ook noemen) van Clicgear zijn ongekend populair in de hele golfwereld. Zo is de Clicgear 3.5 één van de meest verkochte golftrolleys wereldwijd. Deze golftrolleys hebben ook de prettige eigenschap dat ze in te klappen zijn tot een zeer compact pakketje dat daardoor zeer eenvoudig in iedere auto past.

Clicgear heeft na de populaire Clicgear 3.5 (3-wheel trolley) ook een model ontwikkeld met 4 wielen voor een nog stabielere ligging. Dit is de Clicgear 8.0 golftrolley. Hiermee heeft Clicgear ook enkele prijzen in de wacht gesleept. De golftrolleys van Clicgear zijn te voorzien van diverse accessoires.

Naast trolleys en accessoires heeft Clicgear ook een mooi assortiment aan golftassen, ideaal om samen te gebruiken met uw Clicgear golftrolley. U koopt uw Clicgear golf producten de webshop van Golf123.nl of in onze golfwinkel in 's-Hertogenbosch.

www.clicgear.com