Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

DOWNLOAD RETOURFORMULIER


Retourneren

Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling aangeven dat u het product retour wilt sturen. U heeft nadat u dit heeft aangegeven nog 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product mag uiteraard worden uitgeprobeerd maar mag niet beschadigd zijn en dient (indien mogelijk) in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden kunnen de kosten hiervoor bij de consument in rekening worden gebracht. Een retour zending dient door u voldoende gefrankeerd in het originele pakket gestuurd te worden voorzien van bijgevoegd retour label en ingevuld retour formulier. Zonder bovenstaande zaken kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen.

Retour sturen
U dient via ons contactformulier een melding te maken dat u uw bestelling geheel of gedeeltelijk wil retourneren. Wanneer de waarde van uw bestelling na retourneren uitkomt op < € 35,00, zijn wij helaas genoodzaakt om alsnog € 5,95 verzendkosten in rekening te brengen.

Nadat u het product retour heeft gestuurd of heeft aangemeld zal het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan u retour worden overgemaakt. Dit zal uiterlijk binnen 30 dagen na het retour zenden of aanmelden zijn, maar vaak al binnen 5 werkdagen. Indien u heeft gekozen voor achteraf betalen en/of afhalen in onze winkel, dan vervalt de factuur van de geretourneerde producten uiteraard.

Naast bovenstaande procedure kunt u indien gewenst uiteraard ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden of het Golf123 retourformulier

Ruilen
Wilt u een ander artikel ontvangen? Neem dan direct contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888, zodat wij het juiste artikel voor u kunnen bestellen en de eventuele kosten kunnen verrekenen met uw openstaande bestelling.

Herroepingsrecht / afkoelingsperiode

  • Na ontvangst van het product heeft de consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. Golf123.nl zal in geval van ontbinding, binnen 14 dagen de betaalde bedragen (inclusief verzendkosten) terugbetalen.
  • Ontbinding van een dienst kan binnen 14 dagen na de eerste dienstverlening. In geval van ontbinding van een dienst binnen 14 dagen dient de consument te betalen voor de eventueel al genoten diensten tot het moment van ontbinding, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling.
  • De consument kan alleen daadwerkelijk gebruik maken van zijn herroepingsrecht binnen veertien dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Herroeping is ook mogelijk indien de goederen niet compleet en/of beschadigd zijn (na complete en onbeschadigde levering), maar alsdan zal de aanbieder in redelijkheid moeten worden vergoed voor de schade en/of het niet compleet zijn. De consument dient de leverancier na de afkoelingsperiode en bij een gebleken gebrek of onjuist geleverd product eerst een redelijke gelegenheid te gunnen alsnog het juiste product te leveren.
  • In geval van verkoop van financiële diensten geldt een afkoelingsperiode 14 werkdagen. Bij de verkoop van hypothecair krediet, levensverzekeringen en individuele pensioenverzekeringen geldt een afkoelingsperiode van 30 werkdagen.
  • Als de prijs van een product of dienst geheel of gedeeltelijk gedekt is door een lening kan de leningsovereenkomst zonder boete of kosten worden ontbonden wanneer de consument gebruik maakt van zijn recht om de overeenkomst te ontbinden.
  • Beperkingen of uitsluitingen van het recht op ontbinding zijn alleen mogelijk ten gevolge van de specifieke aard van het product of de dienst. Deze beperkingen of uitsluitingen zullen duidelijk en met een verklaring voor de beperking of uitsluiting in het aanbod vermeld worden en/of kunt u altijd opvragen via Golf123.nl


DOWNLOAD RETOURFORMULIER