Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

Verzending
Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de € 50,- betaalt u slechts € 5,95 voor de verzendkosten in deze landen.

Hoe werkt de verzending?
Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail met daarin ook uw Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd. De meeste zendingen binnen Nederland worden door DHL of PostNL bezorgd.

Standaard verzenden wij alle pakketjes met de optie om bij de buren afgeleverd te mogen worden indien u niet thuis bent. De postbode zal dan een briefje in uw brievenbus achterlaten met daarop het huisnummer waar het pakketje is afgeleverd, zodat u het daar kunt ophalen. Wilt u dit liever niet? Neem dan contact op met onze klantenservice direct na het plaatsen van uw bestelling. Zeer grote artikelen die rechtstreeks vanuit de fabrikant worden bezorgd, worden uiteraard niet bij de buren afgeleverd.

Indien uw buren ook niet thuis zijn zal er een briefje in uw brievenbus worden achtergelaten met daarop een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kunt u inloggen op de website van de vervoerder en aangeven hoe u wilt dat het pakketje bezorgd wordt: nog een keer aanbieden, bij de buren afleveren of afleveren bij een afhaalpunt bij u in de buurt.

Extra verzendmethodes (op aanvraag)
Wij verzenden onze pakketten via de reguliere pakketpost van DHL, DPD en/of PostNL. Wilt u liever gebruik maken van een rembours zending (+10% administratiekosten van het totale bestelbedrag) dan kunt u deze verzendwijze vóór het plaatsen van uw bestelling aanvragen via info@Golf123.nl. Wij kunnen uw bestelling op uw verzoek eventueel ook (extra) verzekerd verzenden. Eveneens dient u in dit geval vóór het plaatsen van uw bestelling contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie over de (bijkomende) kosten en/of leveringsvoorwaarden. U kunt onze klantenservice bereiken op nummer 073 623 0 888 of per e-mail (info@Golf123.nl).