Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

OVERIG

Golf123.nl heeft naast hele- en halve golfsets voor heren / hele- en halve golfsets voor dames, ook gebruikte golfsets, oftewel tweedehands golfsets. Ook voor uw golfset op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Een voordelige op maat gemaakte golfset kopen? In deze categorie vindt u alle overige golfsets die Golf123.nl in haar assortiment heeft.


Wij hebben diverse golfsets van TaylorMade, Ben Sayers, Mizuno, Cobra, Callaway en vele andere golfmerken. Meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste golfset? Neem vandaag nog contact op met de klantenservice van onze golfers webshop via 073 623 0 888.

OVERIG 

Er zijn geen producten beschikbaar in deze categorie.

Subcategoriën

 • Gebruikte golfsets

  Golf123.nl heeft voordelige gebruikte golfsets / goedkope tweedehands golfsets. Wij kopen regelmatig uit bijvoorbeeld een faillisement van collega ondernemers showroom golfsets of gebruikte test golfsets op, waardoor wij voor u regelmatig golfsets kunnen aanbieden tegen zeer hoge kortingen. Tweedehands golfsets worden door ons zorgvuldig gecontroleerd en (indien noodzakelijk) ook gerepareerd door onze golf specialist. Weet u niet zeker of u daadwerkelijk wilt gaan golfen en/of heeft een slechts een aantal keer een golfset nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om een goedkope tweedehands golfset te kopen. Zowel een gebruikte golfset voor heren, als een gebruikte golfset voor dames, hebben wij in ons assortiment.


  Ziet u op dit moment geen gebruikte golfsets / tweedehands golfsets aangeboden worden in onze golfwebshop? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Wellicht hebben wij op dat moment in onze golfwinkel in 's-Hertogenbosch een voordelige showroom golfset in de aanbieding voor u beschikbaar!

 • Golfsets op maat

  Golf123.nl heeft naast standaard golfsets ook golfsets op maat. Wij kunnen geselecteerde golfsets voor u persoonlijk op maat maken. Wilt u meer advies over het op maat maken van uw golfset of bent u op zoek naar gratis clubfitting? Bel onze klantenservice op nummer 073 623 0 888 voor meer informatie over de mogelijkheden. De voordeligste op maat gemaakte golfsets koopt u eenvoudig en snel onze de golferswebshop Golf123.nl!

 • Alles bekijken

  Golf123.nl is een golfwinkel met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van golfproducten. Wij leveren voordelige gebruikte golfsets, kinder golfsets, golfsets voor heren, golfsets voor dames, maar ook golfset accessoires. Deskundig en persoonlijk advies bij uw keuze voor de juiste golfset, zijn bij ons kern waarden als u met ons zaken doet. Wilt u meer informatie over golfsets? Neem dan contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888.