Filter op

Prijs

Prijs

  • €68,00 - €69,00

2-wiel golftrolley

2-wiel golftrolley

Ontdek de Voordelen van 2-Wiel Golftrolleys bij Golf123.nl

Bij Golf123.nl bieden we een selectie van 2-wiel golftrolleys, ook bekend als pullcarts, die vooral populair zijn bij junioren en golfers met lage handicaps. Deze trolleys zijn ideaal voor spelers die de voorkeur geven aan een snelle en efficiënte manier om over de golfbaan te navigeren. In vergelijking met 3- of 4-wielige trolleys vereisen 2-wiel golftrolleys echter iets meer fysieke inspanning, omdat u uw golftas moet optillen wanneer deze aan de trolley is bevestigd.

Het voordeel van 2-wiel golftrolleys is dat u snel over de baan kunt bewegen zonder uw golftas te hoeven dragen, waardoor uw energie wordt gespaard voor uw golfspel. Als u vragen heeft over onze 2-wiel golftrolleys of specifieke vereisten heeft voor een golfkar met twee wielen, staan onze golfspecialisten klaar om u te helpen. Neem contact op met onze klantenservice via nummer 073 623 0 999 voor meer informatie en advies!

Actieve filters

Referentie: TRP0011B

Merk: Masters

Masters S3 Basic 2-wiel golftrolley

(0)

De Masters S3 Basic is een zeer lichte en degelijke golftrolley die eenvoudig kan worden ingevouwen. Eén van de goedkoopste twee wieler golftrolleys van Nederland! Lichtgewicht en duurzaam, gemakkelijk te manoeuvreren op de baan en eenvoudig te dragen wanneer deze is ingeklapt. Weegt slechts 2,6 kg en kan met gemak zware cartbags aan. Alles wat je nodig...

Prijs €68,95
Meer
Op voorraad

Stel je vraag via WhatsApp!