Wij maken uw golfclubs, trolley, en golfschoenen bijna weer als nieuw!

Wij zijn experts in het repareren van mankementen aan jouw clubs en trolleys, en maken ze bijna weer als nieuw. Je kunt bij ons terecht voor het repareren van een gebroken shaft, voor vervangen van (versleten) grips, en ook voor het aanpassen van de clubs op lichaamslengte. Hiermee voorkomt je blessures, maakt je het golfen makkelijker en haalt je het maximale uit jouw golfspel. Tevens hebben we heel veel ervaring met het repareren van Golftrolleys van verschillende merken en types. En niet minder belangrijk, zijn de golfspikes onder uw golfschoenen.

Mankement aan jouw golfclub?

Tijdens een partijtje golf of tijdens het oefenen kan het gebeuren dat je behalve tegen de golfbal ook een keer ergens tegenaan slaat met een gebroken shaft als resultaat. Ook verslijten de grips van de golfclubs na verloop van tijd. Wij zijn experts in het repareren van mankementen aan uw clubs en maken ze bijna weer als nieuw met onze eigen reparatieservice. Ook het aanpassen van uw club op uw lichaamslengte om blessures te voorkomen of het veranderen van de hoek (‘loft’) om het speelresultaat te verbeteren verzorgen wij. We begrijpen dat u zo snel mogelijk weer de baan op wilt met uw favoriete club en doen het dus zo snel als mogelijk is.

Verlengen of inkorten:

Om het maximale uit uw golfspel te halen zijn passende clubs een vereiste. Iedereen heeft hier baat bij, omdat passende clubs het golfen makkelijker maken. U staat namelijk eerder in een correcte houding en raakt de bal veel beter. Wij maken alle clubs op de juiste lichaamslengte, we kijken ook meteen naar de dikte van de grip.

Regrippen:

Het handvat van de golfclub heet een grip. De basis van het golfspel is een juiste grip van uw handen op de golfclub, als deze te dik of dun is, kunt u daar last van krijgen. Dit kunnen wij aanpassen.  Na intensief spelen treedt na één à twee jaar slijtage op, hierdoor wordt een grip gladder. Wanneer een grip te glad is, gaat u harder knijpen in de golfclub wat van invloed is op uw swing én het kan tot blessures leiden. Laat daarom tijdig uw club regrippen. Grips zijn in verschillende kleuren, materialen (rubber, leer en synthetisch), stroefheid en hardheid verkrijgbaar.

Gebroken shaft:

De shaft is de steel van een golfclub en is gemaakt van graphite of staal. Door metaalmoeheid of door een onverbiddelijke klap tegen een boom, een ander object (in plaats van de golfbal) of tegen het afslagmatje kan de shaft breken. Indien uw golfclub het nog waard is dan repareren we de club als nieuw.

Repareren van een defecte golftrolley: 

Is uw golftrolley na afloop van de garantieperiode kapot gegaan? Omdat we heel veel kennis hebben van golftrolleys met verschillende constructies, kunnen we bijna alle golftrolleys repareren. In sommige gevallen is het vervangen van onderdelen niet noodzakelijk, en in sommige gevallen wel. Van de trolleymerken die wij zelf ook verkopen, kunnen we alle onderdelen verkrijgen. Gaat het om een kleine reparatie, of het plaatsen van een additionele accessoire dan wordt u direct geholpen. Gaat het om een minder eenvoudige reparatie dan kunt u de trolley achterlaten. De verwachte reparatiekosten worden direct met u afgestemd. 

Spikes golfschoenen vervangen:

Het vervangen van je spikes hangt natuurlijk voor een groot deel af van hoe vaak je gaat golfen. Ga je één keer in de twee weken golfen dan zal het jaarlijks vervangen van je spikes voldoende zijn. Golf je meerdere keren per week, dan moet je de spikes eerder vervangen. Kijk regelmatig onder je schoen in welke staat de spikes verkeren. Het vervangen is voor de meeste golfers een eenvoudige klusje, maar voor sommigen juist niet en helemaal wanneer de spikes te lang onder de schoen hebben gezeten. Ook dit klusje nemen we graag voor je uit handen! 

Stel je vraag via WhatsApp!