Golf123.nl is onderdeel van Spaendonck Sport

Golf123.nl, al meer dan 30 jaar dé golfspecialist, vertegenwoordigt de ultieme bestemming voor elke golfliefhebber die op zoek is naar ongeëvenaarde kwaliteit, service en prijs. Vanaf onze bescheiden begin als een kleine onderneming, gedreven door een passie voor golf en een visie om spelers van elk niveau toegang te bieden tot de beste uitrusting, zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de golfwereld.

Ons verhaal begint in de jaren 90, toen we onze deuren openden met de belofte om niet alleen producten te verkopen, maar ook om een partner te zijn voor onze klanten op hun golfreis. Deze belofte heeft de kern gevormd van alles wat we doen. We hebben onze kennis en liefde voor de sport gebruikt om een assortiment samen te stellen dat zowel divers als van de hoogste kwaliteit is, zodat elke klant, van beginner tot professional, vindt wat hij nodig heeft om zijn spel te verbeteren.

Golf123.nl staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice. Ons team van ervaren golfers biedt gepersonaliseerd advies, zodat onze klanten de juiste keuzes kunnen maken. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste club, het aanpassen van uw uitrusting of het verkrijgen van tips om uw handicap te verbeteren, ons team staat klaar om u te ondersteunen met kennis en passie.

Wat betreft kwaliteit, wij compromitteren niet. We werken samen met de beste merken in de golfwereld en zorgen ervoor dat elk product dat we aanbieden voldoet aan onze strenge normen. Onze langdurige relaties met leveranciers en onze deskundigheid stellen ons in staat om exclusieve deals en de nieuwste innovaties direct aan onze klanten aan te bieden.

Prijs is een ander gebied waarin Golf123.nl zich onderscheidt. We begrijpen dat golf een sport is die al duur genoeg kan zijn, en daarom streven we ernaar om onze producten tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden. Onze jarenlange aanwezigheid in de industrie heeft ons in staat gesteld om efficiënties te creëren die we graag doorgeven aan onze klanten, waardoor kwaliteitsgolf betaalbaarder wordt voor iedereen.

In een tijdperk waarin bedrijven komen en gaan, staat Golf123.nl als een baken van betrouwbaarheid, kwaliteit en toewijding. Meer dan 30 jaar ervaring heeft ons niet alleen gevormd tot de ultieme golfspecialist, maar ook tot een partner die elke golfer kan vertrouwen. Wanneer u bij Golf123.nl winkelt, koopt u niet alleen een product; u wordt deel van een gemeenschap die uw passie voor golf deelt en ondersteunt. Welkom bij Golf123.nl, waar onze geschiedenis spreekt van onze toewijding aan uw golfspel.

Ontdek een wereld van topmerken zoals Titleist, Callaway, Footjoy, Under Armour en vele anderen op Golf123.nl, waar gemak en kwaliteit hand in hand gaan.

Ons aanbod omvat alles van Bennington Cartbags tot Ecco Golfschoenen, en van innovatieve golfaccessoires tot de nieuwste golfkleding. Bovendien beschikken we over een eigen reparatieafdeling voor golfclubs en -trolleys, bemand door een team van deskundige specialisten die altijd klaarstaan om u te ondersteunen.

Of u nu op zoek bent naar de perfecte golfset, stijlvolle golfschoenen, praktische golftrolleys, of unieke golfcadeaus, Golf123 heeft het allemaal. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het brede scala aan golfproducten die wij bieden - van golfschoenen en kleding tot golfballen en paraplu's, tot zelfs gepersonaliseerde golfballen en golfcadeaus voor Vaderdag.

Kies voor Golf123 - waar kwaliteit, service en uw golfervaring centraal staan. Uw spel verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Jouw vertrouwen is voor Golf123.nl belangrijk!

Webshop Keurmerk


Golf123.nl is de golfwinkel / golfspecialist van 's-Hertogenbosch


Veel gezocht in onze webshop:

Sun Mountain golftassen Footjoy golfschoenen en golf winterlaarzen
Bennington golftassen ECCO golf schoenen en golf winter laarzen
Mizuno golftassen Callaway golfballen
Ben Sayers golfsets Garmin golfhorloges 
Skymax golfclubs SKLZ oefenmaterialen
Silverline golftassen Duca del Cosma golfschoenen en golflaarzen
Big Max golftassen GolfBuddy golfhorloges
BagBoy golftassen  Axglo golftrolley
Callaway golftassen Footjoy handschoenen

Bedrijfsinformatie Golf123.nl


Golf123.nl
Erasmusstraat 15
5216 HM 's-Hertogenbosch
Nederland

Telefoon: +31 (0)73 623 0 999
Website: www.Golf123.nl

KVK-nummer: 16069268
BTW-nummer: NL001140563B31

IBAN-nummer: NL03INGB0006494601
BIC / Swift: INGBNL2A
Bank account: ING BANK


Onze golfshop in Den Bosch:
(Telefonisch bereikbaar vanaf 13:00)

Dag van tot
Maandag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 16:00
Zondag Gesloten

Onze vacatures: 

Hieronder vind je al onze actuele reguliere en stage vacatures. In de vacature vind je alle nodig informatie. U kunt solliciteren door uw motivatie en CV te mailen naar info@gol123.nl. Voor meer informatie over onze vacatures kunt u telefonisch contact opnemen met Wilbert van Spaendonck via het mobielnummer 0653697903. Wij verwerken uw gegevens in overeenstemming met onze Privacy Policy.

Onze actuele vacatures:

Stel je vraag via WhatsApp!