Categorieën

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Kleur
  Productgroep
  Doelgroep
  Shaft type
  Drivers

  Drivers worden gebruikt om afstand te kunnen maken op de golfbaan. Het is belangrijk om de juiste shaft te kiezen van de driver (ladies shaft, regular shaft of een stiff schaft) om het juiste resultaat te behalen op de golfbaan. De meest shafts zijn van graphite en een beperkt aantal van staal. De meeste verkochte drivers hebben een regular shaft. Deze shaft is buigzaam, waardoor je clubhoofd door de bal heen getrokken wordt. Op het moment van raken staat je clubblad weer recht en vertrekt de bal mooi van de tee. Golfers met een normale golfswing kiezen voor een regular shaft. Heb je een hele snelle krachtige swing kies dan voor een driver met een stiff shaft. Een stiff shaft is minder flexibel en buigt daardoor minder. Je compenseert dit door je snelle swing. Drivers met een light shaft en/of ladies shaft wordt veel gekozen door vrouwen en senioren. De light shaft geeft net wat meer trampoline effect. Hierdoor kun je toch nog veel afstand creëren, zonder dat je een harde swing hoeft te maken. 


  Wij hebben drivers van Callaway, Silverline, Ping, Wilson, Srixon en vele andere golfmerken. Meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste driver? Kom dan langs in onze golfshop in Den Bosch of neem contact op via 073 623 0 888. 

  Drivers 

  Er zijn 2 producten.
  • € 76,50 € 81,95 Levering 3 tot 5 dagen

   Om uw golfset zelf samen te stellen of uw golfset aan te vullen kunt u de SkyMax IX-5 golf driver los (bij)bestellen.

   € 76,50 € 81,95
   0 Beoordeling(en)
   Dit product is in prijs verlaagd!
   Levering 3 tot 5 dagen
  • € 494,96 -10% € 549,95 Levering binnen 3 tot 5 dagen

   De Titleist 917 D2 driver levert de meest complete prestaties voor elke golfer. De clubs zijn ontworpen voor meer snelheid en meer afstand, samen met de mogelijkheid om het clubhoofd geheel naar de speler aan te passen. De 917 D2 Driver biedt afstand met vergevingsgezindheid en geeft een iets hogere lancering met meer spin ten opzichten van de D3 versie

   € 494,96 -10% € 549,95
   0 Beoordeling(en)
   Dit product is in prijs verlaagd!
   Levering binnen 3 tot 5 dagen
  Bekijk 1 - 2 van 2 artikelen