Let op: Door drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Meer informatie.

Sluiten

Categorieën

Catalogus

Geactiveerde filters:
Kleur
Doelgroep
Waterdicht
OVERIG

Op de golfbaan is een golfhandschoen enorm belangrijk. Naast onze standaard voordelige golfhandschoenen en golf winterhandschoenen, hebben wij ook golfwanten en specifieke soorten handschoenen zoals golfhandschoenen met een warmte element. Golf123.nl is de golferswebshop met een compleet assortiment golfhandschoenen en golfwanten van diverse golfmerken. Veel verkochte golfhandschoenen zijn van onze top golfmerken Footjoy, Mizuno, Callaway, TaylorMade en BagBoy. Bekijk alles in de categorie hieronder.


Kunt u niet de gewenste golfhandschoen, golfwinterhandschoen of golfwant vinden in onze golferswebshop? Neem dan contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888 voor meer informatie en persoonlijk & deskundig golfadvies!

OVERIG 

Er zijn 2 producten.

Subcategoriën

 • Golfwanten

  Voor de echte kou hebben we ook golfwanten, die moet je wel uitdoen voor de golfslag maar zorgen dat je handen goed warm blijven. Winter golfwanten beschermen je niet alleen tegen irritaties en blaren aan je handen, maar beschermen ook tegen de kou. In veel gevallen zorgen wintergolfwanten niet voor extra grip en kunnen deze ook niet gebruikt worden voor de afslag. Echter, een golfwant zorgt op de golfbaan wel voor lekkere warme handen, ook wanneer het echt koud is. Voordelige golfwanten koop je eenvoudig en snel bij Golf123.nl. De golfwanten specialist van Nederland.


  Heeft u een specifieke vraag over onze golfwanten en/of zoekt u een goedkope golfwant, aarzel dan niet om onze klantenservice te benaderen op nummer 073 623 0 888. Golf123.nl is de golfwanten specialist van Nederland. Altijd voordelige golfwanten voor dames en golfwanten voor heren.

 • Overige soorten

  Heeft u in onze andere golfhandschoen categorieën niet de gewenste golfhandschoen of golfwinterhandschoen gevonden? Bekijk eens onze assortiment overige golfhandschoenen. Specifieke handschoenen voor golfers of speciale aanbieding golfhandschoenen kunt u hier vinden. Ook voordelige outlet golfwinterhandschoenen of afgesprijsde golfwanten. Wilt u bedrukte golfhandschoenen of bedrukte golfwanten met uw eigen logo? Wij hebben ook de mogelijkheid om uw golfhandschoenen te bedrukken met uw eigen logo / tekst, waardoor u de golfhandschoen kunt inzetten als relatiegeschenk of cadeau voor golfers.


  Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor bedrukte golfhandschoenen of bedrukte golfwinterhandschoenen, kunt u verkrijgen via onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Golf123.nl is de golfhandschoenen winkel van Nederland.

 • Alles bekijken

  Bekijk ons complete assortiment met golfhandschoenen, golfwinterhandschoenen en golfwanten. Wij hebben altijd voordelige golfhandschoenen direct uit voorraad leverbaar. Liever op zoek naar een golfhandschoen met uw eigen logo bedrukking? Neem dan contact op met onze klantenservice via nummer 073 623 0 888. Golf123.nl is de golfhandschoen specialist van Nederland!

Bekijk 1 - 2 van 2 artikelen