Garmin Approach S12 GPS golfhorloge (zwart)

010-02472-10

De Garmin S12 is de opvolger van de zeer populaire S10. Het is een betaalbaar alternatief voor de S40 en S60 die al langer verkrijgbaar waren. Voor een Kleine investering slaat U de golfbal nog beter over de baan. De S12 is voorzien van een 23 x 23 mm scherm dat ook in zonlicht goed afleesbaar is. Het is geen touchscreen, dus U zult alles met de knoppen moeten bedienen

€199,99
Incl. BTW
Aantal

 
 
 
 

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50

Omschrijving

Garmin Approach S10 GPS golfhorloge (zwart)

Als U op uw spel en de baan gefocust wilt blijven, is dit golfhorloge voor U. Het eenvoudig te gebruiken Approach S12 golfhorloge kiest op basis van uw locatie de baan waarop u speelt, met meer dan 42.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen wereldwijd en levenslang gratis updates. Het geeft de afstand aan tot het begin, einde en midden van de green, evenals hindernissen en doglegs. Voltooi een hole en loop van de green naar de volgende tee box. Het horloge gaat dan automatisch verder naar de volgende hole. Als u echt een prachtig shot maakt, kunt U daarvan de afstand meten en indruk maken op uw vrienden

De voordelen van de Garmin Approach S12 GPS golfhorloge:

 • AFLEESBAAR IN ZONLICHT
  Het nieuwe ronde watch-ontwerp heeft een display met hoge resolutie dat zelfs op de zonnigste dagen goed leesbaar is.
 • MEER DAN 42.000 VOORGELADEN BANEN
  Je watch is voorzien van meer dan 42.000 vooraf geïnstalleerde Course-View kaarten van golfbanen over de hele wereld. Download draadloos updates voor de banen waarop je het meest speelt.
 • MAAK EEN SWING
  Koppel het toestel met een volledige set Approach® CT10 clubtrackingsensoren voor meer trackingmogelijkheden (afzonderlijk verkrijgbaar).
 • GA GROEN
  Je kunt snel de voor-, midden- en achterzijde van de green weergeven, zodat je beschikt over alle benodigde gegevens om de perfecte slag te slaan.
 • WEET WAT JE MOET VERMIJDEN
  De baankaarten geven de afstanden tot hindernissen en doglegs aan, zodat je precies weet waar deze zich bevinden, maakt niet uit waar je op de baan staat.
 • SCORE BIJHOUDEN
  Je watch houdt de score bij, zodat je altijd weet hoe het ervoor staat. Upload rechtstreeks naar de Garmin Golf app1 om deel te nemen aan wekelijkse klassementen.
 • LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
  De interne, oplaadbare batterij gaat tot wel 30 uur mee in GPS-modus.
Productdetails
010-02472-10

Datasheet

Productgroep
GPS horloge
Model
S12
Kleur
Zwart
Waterdicht
Geheel waterdicht
Doelgroep
Uni
Gewicht
34,1g
Afmetingen (gevouwen)
43,7 x 43,7 x 11,5 mm
Merk
Garmin
Overig
Schermgrootte 23 x 23 mm, 175 x 175 pixels, In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook