Laatste nieuws

We proberen onze winkel tijdens deze periode op een goede en veilige manier draaiende te houden, zodat jij toegang houdt tot de artikelen die je het hardst nodig hebt. We doen er alles aan om artikelen snel en veilig te laten leveren. De bezorgers houden afstand of zetten bestellingen bij de voordeur om fysiek contact te vermijden.

Kan mijn pakket vertraging oplopen, ondanks dat het artikel op voorraad is in jullie winkel?
Ja, door de toenemende online vraag naar artikelen in de huidige situatie kan je pakket helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent. Wij vragen je om geduld te hebben en de track & trace mail af te wachten. Mocht het te lang duren dan kan je altijd een e-mailtje sturen naar info@golf123.nl onder vermelding van je ordernummer om de order kosteloos en vrijblijvend te annuleren. We hopen echter op je begrip en geduld en doen er alles aan om je pakketje zo spoedig mogelijk te versturen.

Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?
Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden.


Hoe gaat de bezorging van Golf123 pakketten nu in zijn werk?
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met de partijen die voor ons bezorgen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Kan het virus via het pakket worden overgedragen?
De kans op besmetting via post of pakket is heel klein, maar we raden je uiteraard aan regelmatig je handen te wassen.

Hoe gaan jullie om met de gezondheid van jullie medewerkers?
Golf123.nl heeft diverse maatregelen genomen om onze medewerkers in de distributiecentra zo goed mogelijk te beschermen. In de distributiecentra zijn verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om medewerkers te beschermen tegen corona. 

Wat zijn de huidige maatregelen?
De belangrijkste maatregelen omtrent het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

Volg ons op Facebook