Lijst van producten op merk TaylorMade Golf

Golf123.nl heeft een compleet aanbod TaylorMade golfclubs en TaylorMade golfsets. TaylorMade de marktleider op het gebied van innovatie en verkoop van TaylorMade fairway-woods. Taylormade golf heeft zicht ten doel gesteld de meest technisch en geavanceerde woods te fabriceren met minder spin en meer afstand als uitgangspunt. In combinatie met een passie voor de golfsport en authentieke clubs is Taylormade een van de grootste golfmerken in de golfwereld. Het merk levert daarnaast ook TaylorMade drivers, TaylorMade hybriden, TaylorMade ijzers, TaylorMade putters en TaylorMade golfballen voor ieder type golfer, van tour-kaliber tot recreatieve amateur! Zowel voor heren als voor dames zijn er golfsets van Taylormade te vinden bij Golf123.nl. Bekende series zijn de TaylorMade Kalea (voor dames), de TaylorMade Rocketbalz, TaylorMade M1 en TaylorMade M2. Het assortiment van Taylormade is naast alle bekende TaylorMade golfclubs uitgebreid met TaylorMade golftassen en hoge kwaliteit TaylorMade golfballen.


Bekende tourspelers als Jason Day, Dustin Johnson en Sergio Garcia spelen met zowel de houten clubs als de ijzers van Taylormade.


Meer informatie: www.taylormadegolf.com

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Referentie: 24TYLA

Merk: TaylorMade Golf

Taylormade A Grade gebruikte golfballen-lakeballs

(0)

Gebruikte golfballen oftewel lakeballs van Taylormade 24 stuks in nette verpakking. In deze mix zitten diverse TaylorMade series zoals SuperDeep, RBZ Distance, XD LDP en Burner TP en zijn geschikt voor de gemiddelde golfer. Deze gebruikte golfballen zien er nog zeer goed uit en zijn vergelijkbaar met een doorsnee goede gebruikte lakeball.

Prijs €29,95
Meer
Momenteel niet beschikbaar

Volg ons op Facebook