Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit) 010-01702-01 Garmin GPS & Lasermeters
  • Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit) 010-01702-01 Garmin GPS & Lasermeters
  • Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit) 010-01702-01 Garmin GPS & Lasermeters
  • Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit) 010-01702-01 Garmin GPS & Lasermeters
  • Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit) 010-01702-01 Garmin GPS & Lasermeters

Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60 (wit)

010-01702-01

De Garmin Approach S60 wit is het nieuwste golfhorloge met meer functies dan ooit. Het is een zeer stijlvol golfhorloge dat ook buiten de golfbaan de aandacht trekt. Het Approach® S60 golfhorloge geeft u relevante informatie op het 1,2-inch kleuren touchscreen voor een perfecte en snelle ronde. Het display is afleesbaar in zonlicht en het horloge is ook buiten de baan zeer stijlvol

€399,99
Incl. BTW
Aantal

  GRATIS VERZENDING

Betaal geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €75

  30 DAGEN BEDENKTTIJD

ONTEVREDEN? DAN KUN JE HET PRODUCT BINNEN DE BEDENKTIJD RETOURNEREN

  VASTE LAGE PRIJZEN

BIJ EEN GOEDE KWALITEIT EN SERVICE HOORT OOK EEN GOEDE PRIJS

  Vragen & advies

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp!

Omschrijving

Garmin Golf-GPS horloge Approach S60 (wit)

De Garmin Approach S60 wit is het nieuwste golfhorloge met meer functies dan ooit. Het is een zeer stijlvol golfhorloge dat ook buiten de golfbaan de aandacht trekt. Het Approach® S60 golfhorloge geeft u relevante informatie op het 1,2-inch kleuren touchscreen voor een perfecte en snelle ronde. Het display is afleesbaar in zonlicht en het horloge is ook buiten de baan zeer stijlvol

Geweldige golfstijl
De Approach S60 is een speciaal ontworpen, licht en stijlvol premium golfhorloge dat perfect bij uw levensstijl past. De authentieke golffuncties en het artwork van de horlogelens dragen bij aan een klassieke golfstijl, terwijl de hoogwaardige keramische rand duurzaamheid biedt op en buiten de baan

Nooit eerder zo eenvoudig
Geavanceerde, eenvoudig te gebruiken functies zoals automatische baandetectie en automatische wisselen van hole bieden u alle gegevens die u nodig hebt om het beste uit uw spel te halen. Het 1,2-inch kleuren display beschikt over een modus voor grote cijfers en met de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface tilt u uw spel heel eenvoudig naar een hoger niveau.

Houd uw game bij. En ook uw scores.
De AutoShot gametracker beschikt over sensortechnologie die shots nauwkeuriger detecteert1 op de fairway, en legt shotlocaties en afstanden automatisch vast voor de analyse na afloop in Garmin Connect™. Op de baan geeft de functie 'Automatisch shot meten' automatisch de afstanden voor elk gedetecteerd shot aan.

Ken uw baan
De Approach S60 wordt geleverd met voorgeladen kaarten van meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd en biedt, indien gesynchroniseerd met Garmin Connect, automatische downloads van updates voor de golfbanen waar u vaker speelt.

Ontvang precieze afstanden tot elke locatie op de baan en de PlaysLike afstand, waarbij de afstand wordt aangepast voor shots bergop- of bergafwaarts, zodat u de beste club voor elke situatie kunt kiezen. Met Touch Targeting kunt u elke locatie op de kaart aanraken voor een exacte afstandsmeting tot die locatie, waaronder fairways, bunkers, waterhindernissen en meer.

Bereik de pin
Green View geeft de daadwerkelijke vorm van elke green weer, waar u zich ook op de baan bevindt. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat. PinPointer geeft u de richting naar de pin als u de vlag niet kunt zien.

Altijd kampioen
Ga de strijd aan met andere golfers op meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd of daag uw vrienden uit via de Garmin Golf app. Elke baan heeft een eigen wekelijks klassement waarin iedereen kan meedoen. U kunt ook uw eigen toernooi starten en spelers uitnodigen om deel te nemen. Met de Approach S60 worden uw scores live in het klassement gezet terwijl u verder speelt.

Persoonlijk horloge, slimme snufjes
Synchroniseer de Approach S60 met uw compatibele smartphone3 om smartphone meldingen over inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails en andere waarschuwingen te krijgen. Communiceer ook op meer manieren, bijvoorbeeld met the Garmin Golf app, waarmee u samen met uw vrienden aan klassementen kunt deelnemen op meer dan 40.000 golfbanen. Download aangepaste wijzerplaten, apps en widgets in de Connect IQ™ store. Pas met de Face It™ app uw wijzerplaat aan met een foto op uw mobiele telefoon.

Blijf op en buiten de baan actief
Uw Approach S60 houdt u gemakkelijk bij met een batterijduur van maximaal 10 uur tijdens het golfen en maximaal 10 dagen in horlogemodus. Gebruik uw horloge ook voor andere activiteiten met de vooraf geladen activiteitprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen en meer. Dankzij de activity tracking functies op uw Approach S60, zoals de bewegingsbalk, trilwaarschuwingen en metingen van het aantal calorieën en stappen, blijft u elke dag fit.

De eigenschappen van de Garmin Golf-GPS golfhorloge Approach S60:

  • Stijlvol GPS-golfhorloge waarmee u uw passie voor golfen zowel op als buiten de baan toont
  • Het grote 1,2-inch kleuren touchscreen biedt een volledig intuïtieve en gestroomlijnde gebruikersinterface. Bovendien is het display in zonlicht afleesbaar
  • Toont precieze afstanden tot de greens, hindernissen en doglegs op full-color golfbaankaarten
  • Handige QuickFit™ polsbanden waarmee u snel en moeiteloos van stijl kunt wisselen
  • Meer dan 40.000 voorgeladen golfbanen over de hele wereld
  • De verbeterde AutoShot gametracker houdt automatisch uw shots1 op de fairway bij en legt shotafstanden vast voor de analyse na afloop
Product details
010-01702-01

Datasheet

Productgroep
GPS
Model
Approach S60
Kleur
Wit
Materiaal
Rubber
Waterdicht
5 ATM
Doelgroep
Uni
Gewicht
52 g
Afmetingen (gevouwen)
46 x 46 x 14,5 mm
Merk
Garmin
Overig
Schermgrootte 30,5 mm, resolutie 240 x 240 pixels, in zonlicht leesbaar, always-on, energiezuinig, scherm
chat Commentaar (0)

Stel je vraag via WhatsApp!