Odyssey DFX 2-Ball putter - mallet putter

73011S3400

Odyssey 2-Ball-putters zijn ontworpen met het zachtste insert-technologie ooit om uw putten te verbeteren. De DFX-insert is eigenlijk zachter dan het legendarische White Hot-insert voor golfers die een soepel gevoel en rollend op de greens willen. Deze putter presteert, hij is beschikbaar in een aantal van de meest legendarische modellen, en hij ziet er geweldig uit met een eersteklas volledig zwart clubhoofdontwerp van de body tot de insert. De mallet clubhoofd vorm van deze DFX 2-Ball putter biedt meer stabiliteit, meer vergevingsgezindheid en makkelijk oplijnen. Deze Odyssey putter met twee ronde witte cirkels met de diameter van een golfbal achter het clubblad zorgde in 2002 voor een revolutie. De 2-Ball golfputters van Odyssey zijn tot de dag van vandaag wereldwijd de meest populaire putters!

Shaft lengte
Gripmaat
€179,00
Incl. BTW
Aantal

 

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50

Omschrijving

Odyssey DFX 2-Ball putter - mallet putter

Odyssey 2-Ball-putters zijn ontworpen met het zachtste insert-technologie ooit om uw putten te verbeteren. De DFX-insert is eigenlijk zachter dan het legendarische White Hot-insert voor golfers die een soepel gevoel en rollend op de greens willen. Deze putter presteert, hij is beschikbaar in een aantal van de meest legendarische modellen, en hij ziet er geweldig uit met een eersteklas volledig zwart clubhoofdontwerp van de body tot de insert. De mallet clubhoofd vorm van deze DFX 2-Ball putter biedt meer stabiliteit, meer vergevingsgezindheid en makkelijk oplijnen. Deze Odyssey putter met twee ronde witte cirkels met de diameter van een golfbal achter het clubblad zorgde in 2002 voor een revolutie. De 2-Ball golfputters van Odyssey zijn tot de dag van vandaag wereldwijd de meest populaire putters!

Eigenschappen van de Odyssey DFX 2-Ball putter - golfputter: 

  • Het ZACHTSTE INSERT OOIT: De DFX-insert is 20% zachter dan White Hot voor spelers die een soepele feel en roll willen.
  • PREMIUM ZWARTE AFWERKING: Een onopvallend geheel zwart clubhoofdontwerp van de body van de putter tot de insert.
  • LEGENDARISCHE ODYSSEY CLUBHOOFD VORMEN: Beschikbaar in het nummer # 1, Double Wide, Rossie, 2-Ball en # 7.
  • PISTOOL EN OVERSIZED GRIPS: Hoogwaardige Odyssey-gripopties die passen bij de voorkeur van elke golfer. 
Productdetails
73011S3400

Datasheet

Productgroep
Putter
Model
2-Ball
Kleur
Zwart
Doelgroep
Uni
Merk
Odyssey

Specifieke referenties

ean13
0194518343497
upc
194518343497
chat Commentaar (0)

Volg ons op Facebook